Jak rychle a snadno docílit vysněné figury? Jednoznačně ketózou!

iiiToužíte po krásné postavě? Nejen díky cvičení, ale také především díky změně ve svém jídelníčku toho můžete docílit. Všaďte letos na keto dietu a dostaňte své tělo do formy. 

 

Bubák jménem plavková sezóna!

Ruku na srdce, milé dámy a pánové, také je pro vás vaření a jídlo koníčkem a jednou z vašich radostí? V tomto směru je na tom většina z nás podobně. Jenomže, co když máme, díky našemu koníčku, po zimě figuru ještě pořád tak trochu kulaťoučkou? Letos to sice na léto zatím vůbec nevypadá, ale i tak se všichni těšíme na období letních dovolených, výletů a vodních radovánek. Pořád tak nějak všichni doufáme, že si ještě sluníčka jak se patří užijeme a své tělo vystavíme příjemné sluneční lázni. A když už jsme u toho, jak jste na tom vy, odhodíte své svršky letos s kuráží? Plavková sezóna je v tomto směru výzvou a každodoční zkouškou „ohněm". Patříte k těm, kteří jsou již připraveni, nebo necháváte ladění své postavy a případné hubnutí do plavek na poslední chvíli?  Zatím není nic není ztraceno, na váš návrat do formy je ještě stále čas! 

 

Chcete být opět sexy? Krásněte a hubněte s keto dietou!

Keto dieta je pomocníkem pro každého, kdo chce zhubnout rychle, pohodlně a udržitelně. Na tom se shoduje mnoho spokojených klientů. Nový životní styl a low carb stravování vám totiž může pomoci opět se cítit fit a sexy a udělat definitivní tečku za přejídáním se a skrytým tloustnutím v podobě zákeřného viscerálního tuku. Vaše zdraví a psychická spokojenost vám za změnu jak se patří poděkují.

 

V čem spočívá úspěch ketonové diety?

Úspěch spočívá v maximálním využití stavu zvaném ketóza a dále v navození pocitu nasycení díky vyššímu objemu proteinů a vlákniny ve stravě. Nyní je rozhodně ten správný čas začít. Vidina krásného těla v plavkách je totiž pro mnoho z nás dostatečně motivující. Navíc s keto dietou budete pociťovat i dostatek vitality a energie. Mrkněte na úspěchy zákazníků české keto diety a nechte se inspirovat! 

 

Co v rámci keto diety jíst a jaká je příprava proteinových jídel? 

Jednoduše si vyberte ze široké nabídky dietních plánů. Sáhnout můžete např. po Výhodných balíčcích, které jsou zvýhodněné nejen finančně a přinášejí dárek v podobě šejkru, ale i díky svému praktickému využití kdekoliv, kdykoliv a v jakýchkoli podmínkách (v kanceláři nebo třeba na cestách, během dovolených apod) vám ušetří spoustu drahocenného času, který můžete využít mnohem užitečněji. Stačí doslova pár minut a vaše chutné proteinové jídlo je připraveno. Vybírat si můžete ze široké škály proteinových koktejlů, proteinových kaší, sušeného masa, hlavních proteinových jídel, např. masového ragú, polévek, křupavých bramboráčků, vláčných omelet, ale i jahodových palačinek a lahodných dezertů. Uvidíte, jak si pochutnáte!

 

Příjemnou plavkovou sezónu vám přeje MyKETO!

Je dobré vědět, že k bezva figuře máte dobře našlápnuto. Přejeme vám nádhernou dovolenou, úžasné výlety, překrásné počasí, spoustu příjemných setkání s přáteli, relaxu u bazénu a úplně nejvíc hrdosti na vaši nově nabytou figuru v plavkách! 

PS: Pro maximální kontrolu nad vaším hubnutím můžete kdykoli využít pomoc a podporu zkušených výživových poradců, kteří tu jsou pro vás!