Hodnocení obchodu

4,9 453 hodnocení
5
418x
4
26x
3
3x
2
3x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 19.1.2023
+ Vždy velmi rychlé dodání
+ Super ceny a akce
+ Chutné příchutě

Vše ok. Bez problémů
Avatar autora | 18.1.2023
Komunikace skvělá, snaží se vyhovět. Zatím vyzkoušeno pár přípravků a oproti jiné vyzkoušené ketodietě se bohužel nedají srovnat. Chuťově nic moc... Příště jdu zpět do osvědčené a nebudu zkoušet jiné.
Avatar autora | 16.1.2023
+ Velice rychle doručeno, rychlý a spolehlivý obchod. Doporučuji.

Avatar autora | 14.1.2023
+ Rychlost dodání, skvělé produkty

Avatar autora | 6.1.2023
+ Jsou rychlí a spolehliví.

Avatar autora | 3.1.2023
+ Nakupuji opakovaně, vždy výborná zkušenost
- Nic

Avatar autora | 2.1.2023
Zboží zatím nedodáno, zřejmě způsobeno vánocemi. Ale ani žádný mail od dodavatele o zpoždění.
Avatar autora | 18.12.2022
100% OK
Avatar autora | 6.12.2022
+ Rychlost
- Cena

Avatar autora | 2.12.2022
+ vždy mi dojde zboží v krátké době

Avatar autora | 1.12.2022
+ vše bez problémů

Avatar autora | 30.11.2022
+ Rychlost dodání
+ Spolehlivost
+ Výborná komunikace

Avatar autora | 28.11.2022
Vždy jsem spokojená,jsou rychlý
Avatar autora | 21.11.2022
jsem se vším spokojená
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den Lucko, moc děkujeme za vaši reakci, jsme rádi, že jste s našimi proteinovými jídly spokojená. Jako stálý zákazník máte možnost využít i bonusový program a za své nákupy získat slevy na našem e-shopu. Budeme se na vás opět těšit na našem e-shopu :) Krásný den MyKETO tým
Avatar autora | 15.11.2022
+ Rychlé doručení

Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Milá Jano, děkujeme za recenzi. Těší nás, že pravidelně objednáváte naše vynikající proteinové koktejly. Jednotlivé produkty můžete ohodnotit nově i na našich webovkách. Děkujeme a těšíme se brzy u nás na viděnou :) Krásný den MyKETO tým
Avatar autora | 2.11.2022
+ Nakupuji opakovaně, vždy dobral zkušenost
- Nic

Chutné , syté
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Malá Ali, jsme rádi, že vás máme mezi pravidelnými zákazníky. I další vaše objednávky se budeme snažit vyřídit k vaší spokojenosti. Krásné dny přejeme a brzy nashledanou na našem eshopu MyKETO tým
Avatar autora | 26.10.2022
+ Rychlá expedice
+ český produkty
+ výborný koktejly

Koktejly jsou opravdu výborné i s ostatními jídly jsem spokojená. Dieta opravdu funguje, cítím se skvěle, snad to takhle půjde i dál :-))
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, takovéto recenze se nám moc krásně čtou :) Držíme palce, ať vám jde hubnutí stále k vaší spokojenosti. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, můžete se obrátit nejen na naše výživové poradce, ale zastihnete nás i na online chatu a infolince. Krásný den MykETO tým
Avatar autora | 23.10.2022
Rychlost dodání
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Milá Emílie, Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jste s námi spokojená, kolegové v expedici se snaží, aby k vám vaše oblíbené proteinové koktejly doputovaly v rekordním čase :) Krásný den MyKETO tým
Avatar autora | 22.10.2022
- Nízká kvalita
- špatná chuť
- Vysoký obsah sacharidů
- Velice špatná komunikace ohledně stavu objednávky

V porovnání s dalšími dvěma značkami které běžně konzumuji, je MyKeto velice nechutné, obsahuje mnohem více sacharidů než ostatní a má velice omezený sortiment. Například : Boloňská omáčka s těstovinami a rajské polévka měli stejnou konzistenci, chuť i těstoviny byly stejné, ale ani jedno nechutnalo podle názvu. Obojí bylo jako čistá sója, ale po jiných chutích ani stopy. Možná se to tak pojmenovalo čistě podle té barvy? Velice doporučuji vyzkoušet jiné Keto značky, například KetoMix, který má mnohem širší nabídku, kvalitnější chuť, méně sacharid ( a má i hezčí obaly s obrázky toho co budete jíst).
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, Mrzí nás, že nejste spokojený s naší dietou. Do 14 dnů od nákupu, můžete neotevřené produkty vrátit, viz naše obchodní podmínky, kontaktovat nás můžete mailem na : info@myketo.cz Oproti konkurenci máme výhodu, že produkty můžete objednat i po 1 ks (1 porci), vše si ochutnat a zjistit, zda vám produkty chuťově vyhovují. Co se týče obsahu sacharidů, ve své recenzi srovnáváte naše produkty s produkty Ketomix. Porce ketomix jídel většinou váží jen cca 25-28 g. MyKETO jídla váží 40-55 g. Níže jsme vám porovnali dva naše produkty s produkty Ketomix: Čokoládovou kaši a těstoviny s boloňskou omáčkou: Obsah sacharidů ve 100 g MyKETO čokoládová kaše: 22 g Ketomix čokoládová kaše : 18 g MyKETO Těstoviny s boloňskou omáčkou: 24 sacharidů/100 g Těstoviny bolognese Ketomix: 39 g sacharidů/ 100 g Takže, to co uvádíte je poněkud zavádějící. I tak vám děkujeme za recenzi, prosím kontaktujte nás na výše uvedeném emailu, vše s vámi rádi vyřešíme. Veronika za MyKETO tým
Avatar autora | 18.10.2022
Za mě bohužel zklamání. Zatím jsem ochutnala proteinový koktejl a hráškovou polévku. Obojí se velice špatně rozpouští, tak že v polévce máte hrudky. Chuťově nic moc.
Nahoru
456 položek celkem