Low carb keto pudingový dezert se šlehačkou a jahodami bez cukru

puding

Recept na pudingový dezert se šlehačkou a jahodami bez cukru

  • Od 3. fáze
  • Příprava: 8 minut
  • Celkový čas: 12 minut
  • 2 porce
  • Velmi snadné

 

Také milujete puding se šlehačkou? Vychutnejte si ho bez výčitek! Máme pro vás rychlo-recept na vynikající dezert se šlehačkou a jahodami, doplněný o lístečky máty, která je pověstnou „třešničkou na dortu“. 

TIP: Milovníci čokolády mohou vyzkoušet kakaový puding se šlehačkou, místo jahod se budou skvěle hodit maliny!

  • Ingredience
MyKETO puding bílá čokoláda 2 ks

Šlehačka 33%

150 ml
Čerstvé jahody
Lístky máty nasekané nadrobno

 

  • Ingredience k podávání

Rozpuštěné máslo

Erythritol rozemletý na moučku

Tučný tvaroh nebo zakysaná smetana nebo strouhaný tvaroh

  • Postup:
  1. Puding připravte podle návodu, ale ve studené vodě, šlehačku ušlehejte dotuha, jahody nakrájejte na malé kousky nebo na plátky.
  2. Do skleniček dejte vrstvu pudingu, vrstvu ušlehané šlehačky, přidejte nakrájené jahody a dozdobte nasekanými lístky máty.
  3. Můžete nechat chvilku vychladit v lednici nebo ihned podávat.