Keto low carb popraskané skořicové sušenky ze 4 surovin

Keto low carb popraskané skořicové sušenky ze 4 surovin
 

Keto low carb popraskané skořicové sušenky ze 4 surovin

  • Od 3. fáze
  • 20-30 minut
  • cca 20 ks
  • velmi snadné
  • MyKETO tým
 

 

Keto mandlové sušenky se skořicí jsou křupavé na povrchu a měkké uvnitř, jsou výborné hned hotové a chutnají báječně! Můžete je jíst samotné od fáze 2 nebo je například přidat do řeckého jogurtu od fáze 3.

TIP: Sušenky lze skladovat ve vzduchotěsné dóze při pokojové teplotě, v lednici nebo je zmrazit. Při pokojové teplotě vydrží cca 2 týdny, pokud je dáte do lednice, vydrží zhruba měsíc.
 
TIP: Erythritol lze dobře rozemlít i mlýnkem na kávu.
 
  • Ingredience:
Mandlová mouka 200 g
Eryhritol 70 g
Bílky z větších vajec 2 ks
Mletá skořice 1 ČJ
Erythritol rozemletý na moučku 30 g
  • Postup: 
  1. Troubu předehřejte na 150 ° C.
  2. V míse smíchejte mandlovou mouku a erythritol.
  3. Z bílků ušlehejte sníh.
  4. K suchým surovinám přidejte ušlehaný sníh a opatrně míchejte, dokud se vše nespojí.
  5. V malé misce smíchejte moučkový erythritol a skořici.
  6. Z těsta formujte malé kuličky a obalte je ve skořicovém erythritolu.
  7. Obalené kuličky pokládejte na plech vyložený pečícím papírem, pečte v předehřáté troubě 25-30 minut.
  8. Během pečení by se kuličky měly mírně rozplácnout a popraskat.