Low carb keto hermelínová pomazánka
- Od 3. fáze
- 15 minut
- cca 300 gramů
- velmi snadné
- MyKETO tým
Hermelínová pochoutka v keto stylu. Perfektní recept pro večerní posezení s přáteli nebo v kruhu rodiny. Připravte si sami tradiční českou Hermelínová pomazánku. Nebudete litovat. Chutná skvěle jak na horké topince z lowcarb pečiva, tak na syrové zelenině. V případě, že vám cibule nechutná, můžete použít místo ní česnek.
TIP: Stravujete se výhradně low carb? V případě keto jídelníčku použijte buď lowcarb pečivo nebo nízkosacharidovou zeleninu jako je okurka, kedluben nebo paprika.
- Ingredience:
| Hermelín | 120 g |
| Vejce natvrdo | 1 ks |
| Majonéza | 4 PL |
|
Zakysaná smetana |
1 PL |
| Šalotka nebo menší cibule | 1/2 |
| Vysokoprocentní šunka | 100 g |
| Sůl a čerstvě mletý pepř | špetka |
- Postup:
- Hermelín a natvrdo uvařené vajíčko nastrouhejte nahrubo.
- Přidejte šunku nakrájenou na malé kousky a nakrájenou cibuli.
- Dobře promíchejte a přidejte majonézu a zakysanou smetanu.
- Osolte a opepřete podle chuti.

