Low carb keto cheesecake do skleničky

Low carb keto cheesecake do skleničky
 

 

Nová inspirace na recept z lahodné panna cotty od MyKETO. Zpestřete si svou dietu dezertem, který krásně vypadá a ještě lépe chutná! Výroba tohoto dezertu vám nezabere mnoho času, recept je jednoduchý a celou přípravu zvládnete do 15 minut. Pusťme se tedy do toho.

 

  • Ingredience:

Uzavíratelné sklenice

2 ks

Vanilková nebo čokoládová Panna Cotta MyKETO

1 ks

Tvaroh

150 g

Jahody

100 g

Kešu oříšky, mandle, vlašské ořechy (použít můžete mix, nebo například jen jeden druh)

70 g

  • Postup: 
  1. Ořechy nasekejte najemno (můžete použít food procesor) a opražte je nasucho na pánvi.
  2. Opražené ořechy dejte na dno skleniček.
  3. Podle návodu si připravte panna-cottu, kterou rozmíchejte s tvarohem dohladka, můžete přidat i pár kapek vanilkové esence.
  4. Jahody rozmačkejte vidličkou (část si nechte na ozdobu). 
  5. Panna-cottu dejte na vrstvu ořechu, cca od 3/4 výšky skleničky, na tvarohovo-pannacotovou vrstvu dejte rozmačkané jahody, ozdobte šlehačkou a čerstvými jahodami.
  6. Vynikající dezert mate hotový během chviličky.